MurárDrót - Drótfonó és szövő üzem
1981 óta a kerítések szakértője

Kapumozgató autómatika

KAPUAUTOMATIKÁK
Kapunyitók, kapumozgatók - szárnyas, toló, úszókapuhoz, Kapunyitók

Cégünk a kapuautomatizálás terén megbízható, minőségi termékeket gyártó ROGER kapunyitókat forgalmazza. A ROGER cég kapunyitói, kapumozgatói korszerű, megbízható megoldást jelentenek a kapuautomatizálás terén, legyen szó, szárnyas kapuról, toló kapuról, úszókapuról, vagy garázskapuról. 

Kapunyitók kivitel, felhasználás szerint: Egy, illetve kétszárnyas kapuhoz, (kiskapuhoz, kertkapuhoz) a ROGER cég, a kapumozgatás módjában különböző három kiviteli megvalósítást kínál:

-Szárnyaskapunyitók ( a legelterjedtebb kapunyitó megoldás, általánosnak mondható kapuautomatizálási kivitel, jellemzően lakossági kapukhoz
-Csuklós szárnyaskapunyitók ( jellemzően a kis helyigény, és az esztétikai megjelenés miatt alkalmazott kapumozgatási, kapuautomatizálási megoldás.
-Földbe süllyeszthető szárnyaskapunyitók ( az esztétikai megjelenés, a szinte láthatatlan süllyesztett szárnyaskapunyitó, észrevétlenűl teszi a dolgát, és képes mozgatni igen nehéz kapukat is)

A Toló kapuk, illetve az úszókapuk automatizálási megoldásaként a ROGER cég a tolókapunyitókszéles választékát ajánlja. A különböző felépítésű, és terhelhetőségű kapumozgatók, kapunyitók között mindenki megtalálhatja a  saját kerítésrendszeréhez, kapujához leginkább megfelelő kapumozgatót, kapuautómatikát. A ROGER cég, az igényekhez igazodva elemenként és szettben is kínálja kapumozgatóit, kapunyitóit.

Általánosítva egy alábbiakban választott kapumozgató, kapuautomatizálás a következő elemekből épül fel ( a kapumozgató szett a következő elemeket tartalmazza:
- a választott kapumozgató mechanika
- kapumozgató villamos vezérlése
 - rádiófrekvenciás vevőegység
- távirányító(k)
- biztonsági fotocella(ák)
 - villogó
- igény esetén plusz kiegészítés, bővítés

A szett összeállítások, típusonként eltérhetnek !

Az aktuális összeállítás, és kapuméretnek, típusnak megfelelő autómatika áráról kérem, érdeklődjön elérhetőségeinken!
A bővebb felvilágosításért kérem érdeklődjön elérhetőségeinken!

          Szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Kapumozgató autómatikaKapumozgató autómatikaKapumozgató autómatikaKapumozgató autómatikaKapumozgató autómatikaKapumozgató autómatikaKapumozgató autómatikaKapumozgató autómatikaKapumozgató autómatika