MurárDrót - Drótfonó és szövő üzem

Tisztelt Látogató!

Köszönjük, hogy felkereste cégünk honlapját.

   Cégünk, egyéni vállalkozás formájában, 1981-ben kezdte meg működését, egy alig 30 m2-es  műhelyben, saját készítésű kezdetleges drótfonógépekkel. 
   Vevőpolitikánknak, üzletszemléletünknek köszönhetően, miszerint "a kedvező árat, a vevői elégedettséget, és a szakértelemmel párosuló szakszerű kiszolgálás fontos számunkra” az évek folyamán erősödni, fejlődni tudott a cég.
   A folyamatos fejlesztés, bővítés, és a termékeink iránt megnövekedett kereslet eredményeként, 1995-ben, átköltöztünk új telephelyünkre, amely révén már 4500 m2-es területen, 500 m2-es üzemben folytattuk termék előállító, kereskedői tevékenységünket. 
   Termékeink-típusválasztékunk számának emelkedésével, üzemeink-raktáraink száma is nőt. Kibővült termelő berendezéseinkkel számos kerítéstípus gyártása megoldottá vált. 
   Megnyitottuk kunszentmiklósi telephelyünket, így termékeink-választékunk, még könnyebben elérhetővé vált partnereink, vásárlóink részére. 
   A fejlesztések bővítések jelenleg is folynak. Gyártott termékeink számát növelve, szeretnénk kínálatunkkal, még szélesebb körben kielégíteni, vásárlóink igényeit. 
   Jelenleg több különféle kerítésgyártó, és huzalfeldolgozó automata géppel rendelkezünk, így a gyártott termékeink száma mára már jelentős.

Cégünk kis-és nagykereskedés formájában működik, kiszolgálva bel- és külföldi igényeket, immár több mint 35 éve.

           Tisztelettel: Murár István cégvezető

Képes termékbemutató